Watch Winder&Makeup Smart Lifting Basket

Katerangan pondok:

Karanjang angkat pinter urang tiasa dikontrol ku toél sareng sora.Ngangkat listrik bisa ngurangan bending.

Produk ieu dilengkepan jam winder.Jeung bisa nyimpen parfum, produk skincare, jeung kosmétik.Produk ieu sacara saksama didamel nganggo aloi aluminium anu dibungkus kulit buatan tangan, mastikeun daya tahan sareng penampilan estetika anu ramping.

Cabinets dijieunna tina aluminium sarta handmade leather.Aluminium boga résistansi korosi alus sarta henteu gampang dioksidasi ku Uap, ku kituna bisa ngajaga penampilan sarta fungsi pikeun lila, sarta éféktif bisa nyegah tumuwuhna baranahan baktéri.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kontrol pinter

Alat tiasa dikontrol sacara gampang nganggo paréntah sora atanapi pungsi toél.Kalayan operasi anu lancar sareng jempé, éta ngajamin teu aya telat atanapi gangguan nalika ngangkat, nurunkeun, atanapi ngareureuhkeun gerakan.

Calakannonton winder

Layar dial touch-sénsitip ngamungkinkeun gampang adjustment laju rotasi jeung arah.Ieu ningkatkeun pangalaman pangguna ku nyayogikeun kalenturan pikeun ngaluyukeun tampilan sareng ngaksés barang kalayan gampang.

Panyimpenan multifungsi

Mesinna ngagaduhan sababaraha kompartemen anu dirancang pikeun ngatur barang-barang anu béda-béda, janten perhiasan, kosmétik, produk perawatan kulit, sareng seueur deui.Kapasitas panyimpen anu lega ngamungkinkeun solusi panyimpen anu lengkep sareng teratur.

Motor kuat

Diwangun-di motor super-kuat bisa nanggung beban nepi ka 60kg (132lbs) éfisién, tanpa compromising fungsi ngangkat.Alatna ngajamin panyimpen anu aman bari nyayogikeun katenangan pikiran terang yén éta tiasa nahan beban beurat kalayan gampang.

Kulit buatan tangan sareng konstruksi aluminium

Mesinna didamel sacara cermat ngagunakeun kombinasi kulit buatan tangan sareng bahan alumunium kualitas luhur.Panutup sadaya-kulit nambihan sentuhan méwah, sedengkeun pigura alloy aluminium anu kuat ngajamin stabilitas sareng daya tahan.Ieu bisa kalayan gampang nahan beurat tanpa deformasi.Beda sareng stainless steel, bahan alloy aluminium tahan karat, ngajantenkeun alatna langkung awét pikeun panggunaan jangka panjang.

OMesin panyimpen perhiasan anu cerdas anjeun nawiskeun pilihan kontrol anu pinter sareng intuitif, setélan rotasi anu tiasa disaluyukeun sareng dial sénsitip touch, kamampuan panyimpen serbaguna, motor anu kuat pikeun beban beurat, sareng karajinan premium nganggo kulit buatan tangan sareng konstruksi aluminium anu kuat.Ieu mastikeun solusi panyimpenan anu mewah sareng tahan lama pikeun barang-barang berharga anjeun.

Parameter produk

Art.No. Kabinet WidthxDepthxHeigh Katerangan
KL-800BX 800 mm 790 x 225 x 683 mm adjustment kabinét + 4mm;-4 mm
KL-900BX 900 mm 890 x 225 x 683 mm adjustment kabinét + 4mm;-4 mm
KL-1000BX 1000mm 990 x 225 x 683 mm adjustment kabinét + 4mm;-4 mm
升降-夹手注意eng
手表升降

Témbongkeun Rincian

8

Desain halimunan

Panyimpenan Fungsional

2(1)

Naha milih urang?

1. Pencipta aslina sadaya-aluminium gudang, kalawan téhnologi R & D kuat di industri, inovasi kontinyu, geus meunang puluhan patén-patén industri, meunang AS Pittsburgh International Invention Emas Award, AS Pittsburgh International Kreatif Emas Award sarta panghargaan séjén. .

2. Pausahaan boga80-100 pagawéjeung kaluaran taunan nepi ka300.000 susunanatawa leuwih, jeunggaris produksi pinuh otomatis.

3. 15 taun produsén profésional,deeply kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran jeung manufaktur sadaya-aluminium pull-kaluar baskets jeung home ngangkat calakan.

4. Nyadiakeun layanan OEM, tiasa mesen rupa produk ukuran non-standar tihiji potongan.

5. Pikeun nyadiakeun rupa-rupa merek kabinét régional jeung sakabeh imah kustomisasi ngarojong jasa

Tembok Patén

1

Lingkungan pabrik

Pameran Offline

展会2
展会
d0797e07
062fe39d

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami