Lemari Angkat Pulo Cloakroom (2 sisi)

Katerangan pondok:

Kabinét angkat pinter pulo urang tiasa dikontrol ku toél sareng sora.Ngangkat listrik bisa ngurangan bending.

kabinét ngangkat Ieu bisa greatly ngurangan pamakéan spasi.Ieu bisa lowered kana kabinet lamun teu di use.Voice kontrol tiasa ngahemat waktos Anjeun pikeun beroperasi eta nalika anjeun busying.Ieu mangrupakeun produk pisan merenah.

Produk ieu dilengkepan jam winder.Jeung bisa neundeun parfum, produk skincare.Produk ieu sacara saksama didamel nganggo aloi aluminium anu dibungkus kulit buatan tangan, mastikeun daya tahan sareng penampilan estetika anu ramping.

Cabinets dijieunna tina aluminium sarta handmade leather.Aluminium boga résistansi korosi alus sarta henteu gampang dioksidasi ku Uap, ku kituna bisa ngajaga penampilan sarta fungsi pikeun lila, sarta éféktif bisa nyegah tumuwuhna baranahan baktéri.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

kontrol calakan

Paréntah sora sareng fungsionalitas touch tiasa dianggo pikeun ngoperasikeun kabinet kalayan gampang.Éta ngajamin gerakan jempé, bébas lag, sareng lancar naha naék, nurunkeun, atanapi ngeureunkeun gerakan.

Calakan nonton winder

Layar dial touch-sénsitip kabinét ngamungkinkeun pamaké ngarobah arah rotasi, speed, sarta parameter séjén.Éta ogé ngagaduhan kauntungan tambihan pikeun ngajaga jam tangan mékanis dina kaayaan anu saé.

Panyimpenan serbaguna

Konstruksi dua sisi kabinét ngamungkinkeun pikeun nampung sarat panyimpen tina pacilingan atanapi daérah ganti.Éta ngagaduhan sababaraha bagian pikeun ngatur barang anu béda sapertos perhiasan, barang perawatan kulit, makeup, parfum, sareng sajabana.Kabinet nawiskeun rohangan panyimpen anu lega anu tiasa nampung rupa-rupa kabutuhan panyimpen.

Kulit buatan tangan sareng konstruksi aluminium

Kulit handcrafted premium sarta aluminium dipaké pikeun taliti ngawangun kabinet.Kulit méwah nyertakeun sakabéh kabinet, emphasizing banding geulis na.Kusabab pigura alloy aluminium na kuat, nu ngajamin durability, kabinet bisa kalayan gampang ngarojong beurat tanpa buckling.Saterusna, kabinet pisan lila-langgeng pikeun pamakéan berkepanjangan alatan résistansi aluminium pikeun karat.

mesin super kuat

Kabinet ngabogaan motor motong-ujung anu bisa kalayan gampang ngangkat objék badag tanpa interfering jeung prosés ngangkat.Éta ngajamin kinerja anu tiasa diandelkeun ngeunaan kapasitas beurat sareng operasi anu mulus.

Kabinet panyimpen pulo ngagaduhan kombinasi kulit buatan tangan sareng konstruksi aluminium anu kuat, mesin super kuat pikeun nanganan beban beurat anu épéktip tanpa ngaganggu fungsi angkat, sareng setélan rotasi liwat layar dial sénsitip touch.Éta ogé nawiskeun pilihan kontrol anu pinter sareng intuitif ngalangkungan paréntah sora sareng sentuhan.Karakteristik ieu nawiskeun barang-barang berharga anjeun solusi panyimpen anu mewah, awét, sareng komprehensif.

Parameter produk

Art.No. Kabinet WidthxDepthxHeigh Katerangan
KL-800YR (motor tunggal) 800 mm 662 x 318 x 850 mm cocog pikeun kabinét width≥700mm

ukuran non-maneuh bisa ngaropéa

KL-900YR (motor tunggal) 900 mm 762 x 318 x 850 mm
KL-1000YR (motor tunggal) 1000mm 862 x 318 x 850 mm
KL-1600YR (motor ganda) 1600 mm 1462 x 318 x 850 mm
KL-1800YR (motor ganda) 1800 mm 1662 x 318 x 850 mm
升降-夹手注意eng
中岛sj

Naha milih urang?

1. Pencipta aslina sadaya-aluminium gudang, kalawan téhnologi R & D kuat di industri, inovasi kontinyu, geus meunang puluhan patén-patén industri, meunang AS Pittsburgh International Invention Emas Award, AS Pittsburgh International Kreatif Emas Award sarta panghargaan séjén. .

2. Pausahaan boga80-100 pagawéjeung kaluaran taunan nepi ka300.000 susunanatawa leuwih, jeunggaris produksi pinuh otomatis.

3. 15 taun produsén profésional,deeply kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran jeung manufaktur sadaya-aluminium pull-kaluar baskets jeung home ngangkat calakan.

4. Nyadiakeun layanan OEM, tiasa mesen rupa produk ukuran non-standar tihiji potongan.

5. Pikeun nyadiakeun rupa-rupa merek kabinét régional jeung sakabeh imah kustomisasi ngarojong jasa

Tembok Patén

1

Pameran Offline

展会2
展会
d0797e07
062fe39d

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami